0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Zdeno Chára tar farvel med Boston Bruins som har spilt i 14 år
31 Dec

Zdeno Chára tar farvel med Boston Bruins som har spilt i 14 år

Følelsene mellom spillerne og laget er følelser som mange ikke kan forstå, spesielt de som har vært på laget i mer enn ti år. Zdeno Chára tok offisielt farvel med nr. 33 i Boston Bruins drakt. Hans 14 år med strålende profesjonelle liv vil til slutt bli med i andre lag. Neste gang publikum så Zdeno Chára, hadde han allerede på seg en Washington Capitals drakt.

Mange fans er enige om at Zdeno Chára vil fortsette å spille for Boston Bruins. Han er som en ånd i laget. Zdeno Chára ble utnevnt til lagkaptein da han først kom til Boston Bruins, og han fortsatte å tjene i 14 år. Zdeno Chára viet all sin kjærlighet til ishockey til Boston Bruins, hvor mye han vil være i laget til han går av med pensjon.

Zdeno Chára er nå 43 år gammel og han har vunnet mange utmerkelser. Zdeno Chára er den eldste forsvarer i NFLs historie. Hans rike erfaring er kunnskap som mange spillere ikke har. Selv om Zdeno Chára er motvillig til å forlate Boston Bruins, er han fortsatt villig til å gå til et nytt team for å møte nye utfordringer.

Mest sett produkter