0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!

Centennial drakter inspirerer Boston Bruins
22 Sep

Centennial drakter inspirerer Boston Bruins

Etter at Boston Bruins ga ut sine hundreårs-nhl drakter, bestemte laget seg til slutt for å navngi en ny kaptein. Under visjonen til den århundregamle glitrende Boston Bruins drakt, virket det som om laget følte enestående opplysning. Kanskje Boston Bruins' håpefulle drømmer ble knust forrige sesong, men livet er som dette, og vokser steg for steg. Boston Bruins kan ha en hundre år gammel historie fordi teamet hele tiden innoverer og går fremover. Laget har ikke blitt beseiret av fiaskoen i noen sesong. De vil lære verdifull erfaring fra den mislykkede sesongen og ta seg opp igjen til neste sesong.

Read more

Chicago Blackhawks har ingen planer om å utnevne en ny kaptein foreløpig
20 Sep

Chicago Blackhawks har ingen planer om å utnevne en ny kaptein foreløpig

Etter at Jonathan Toews annonserte sin midlertidige avgang fra Chicago Blackhawks, har laget ingen planer om å navngi en ny kaptein. Den siste uken har mange lag begynt å utnevne nye kapteiner, og laget trenger en ny start. Den 35 år gamle Jonathan Toews annonserte at han ikke ville delta i sesongen 2023-24. Han kunngjorde ikke at han ville ta av seg Chicago Blackhawks drakt og trekke seg. Derfor kan Chicago Blackhawks ha til hensikt å beholde kapteinsposisjonen. Tross alt legger teamet stor vekt på Jonathan Toews karriereharde arbeid.

Read more

Calgary Flames gir målvakt Jacob Markström en sjanse til å spille i siste sesong
15 Sep

Calgary Flames gir målvakt Jacob Markström en sjanse til å spille i siste sesong

Forrige sesong har gått, og mange spillere som underpresterte har gjort seg noen refleksjoner i løpet av sesongen. Etter Jacob Markströms dårlige prestasjon forrige sesong, må han prestere godt i den nye sesongen for å bli hos Calgary Flames. Calgary Flames skuffet alle fans med prestasjonene deres forrige sesong, og Jacob Markströms underliggende tall tyder på at mye av skylden bør tas. Jacob Markström var en gang en av ligaens mest pålitelige ballførere, men nå som han blir eldre, ser det ut til at styrken hans har gått ned.

Read more

Vancouver Canucks utpeker 23 år gamle Quinn Hughes til kaptein
13 Sep

Vancouver Canucks utpeker 23 år gamle Quinn Hughes til kaptein

23 år gamle Quinn Hughes overtok stillingen som kaptein for Vancouver Canucks, og ble den første forsvarskapteinen i lagets historie de siste 30 årene. Quinn Hughes ble valgt av Vancouver Canucks med det syvende sammenlagtvalget i første runde av 2018 NHL Draft, og han har spilt for laget siden den gang. Nå som Quinn Hughes har brukt en Vancouver Canucks drakt i fem år, har han gradvis vokst til en fremragende forsvarsspiller. På grunn av foreldrenes kjærlighet til ishockey, ble de tre brødrene Quinn Hughes alle forelsket i sporten, og de har alle sluttet seg til NHL.

Read more

Flertallet av Pittsburgh Penguins-spillere er over 30 år
08 Sep

Flertallet av Pittsburgh Penguins-spillere er over 30 år

35 år gamle Carl Hagelin meldte om pensjonisttilværelsen. Øyeskaden hans fortsatte å forårsake komplikasjoner, og han var ikke lenger i stand til å konkurrere normalt. Carl Hagelin hadde på seg fem forskjellige nhl drakter i løpet av karrieren og vant to Stanley Cup-mesterskap med Pittsburgh Penguins. Carl Hagelin kunngjorde pensjonisttilværelsen iført en Washington Capitals drakt, og han angrer ikke. Takk til fansen og familien for at de alltid har fulgt Carl Hagelin gjennom den vanskelige perioden i livet hans. Han forlot NHL-stadion med et takknemlig hjerte.

Read more

Miro Heiskanen håper å bli en stor forsvarsspiller
06 Sep

Miro Heiskanen håper å bli en stor forsvarsspiller

I år gikk Miro Heiskanen glipp av å vinne Norris Trophy igjen, og han føler seg fortsatt litt skuffet. Den 24 år gamle Miro Heiskanen har hatt på seg en Dallas Stars drakt i seks år. I løpet av denne perioden har han fortsatt å prøve å bryte gjennom og forbedre sine evner. Som forsvarer har Miro Heiskanen oppnådd fremragende resultater gjennom årene, og han har til og med blitt en utmerket hovedkraft i fremveksten av Dallas Stars. I 2021 signerte Dallas Stars Miro Heiskanen til en åtteårig langtidskontrakt verdt 67,6 millioner dollar, noe som er nok til å vise at laget verdsetter ham.

Read more

Evan Bouchard velger å forbli i Edmonton Oilers
01 Sep

Evan Bouchard velger å forbli i Edmonton Oilers

Evan Bouchard er spent på å fortsette å bruke en Edmonton Oilers drakt ettersom han har fått en kontraktsforlengelse av laget. Som en spiller valgt i 2018-draften, er Evan Bouchard glad for å bli anerkjent av Edmonton Oilers. På fem år med Edmonton Oilers har Evan Bouchard vokst mye, og styrken hans har også vokst. Nå som han igjen kan få en toårskontrakt verdt 7,8 millioner dollar fra Edmonton Oilers, føler Evan Bouchard at kroppen hans er full av styrke når han trener iført hockey trøye nr. 2.

Read more

Colorado Avalanche ignorerer spillernes evne til å gi lydløst
30 Aug

Colorado Avalanche ignorerer spillernes evne til å gi lydløst

Fans beklaget tapet av Boston Bruins hele sommeren, men ignorerte den samme beklagelsen fra Colorado Avalanche. Colorado Avalanche, som 2022-mesterne, ble også eliminert av Seattle Kraken i den første runden av sluttspillet. Seattle Kraken var fortsatt et to år gammelt lag, og Colorado Avalanche ble beseiret av dem som mestere. Spillerne fortsatte å trene i Colorado Avalanche drakt hele sommeren, og treneren ville ikke at de skulle gjøre de samme feilene i den nye sesongen.

Read more

Toronto Maple Leafs signerer Auston Matthews på nytt med ligaens høyeste lønn
25 Aug

Toronto Maple Leafs signerer Auston Matthews på nytt med ligaens høyeste lønn

Alle lag er motvillige til å gi slipp på en kvalitetsspiller, og Toronto Maple Leafs signerte Auston Matthews på nytt med den høyeste lønnen i ligaen. Toronto Maple Leafs kunngjorde offisielt en fireårig kontraktsforlengelse med Auston Matthews til en rekordgjennomsnittlig årslønn på 13,25 millioner dollar. Auston Matthews var opprinnelig på en ettårig avtale med Toronto Maple Leafs, men laget kunne ikke vente med å signere spilleren på nytt. Auston Matthews er virkelig god. Fansen håper at han alltid kan bruke Toronto Maple Leafs drakt og oppfylle den ultimate drømmen om én mann, ett lag.

Read more

Brandon Hagel glad for å få Tampa Bay Lightnings åtteårige avtale
23 Aug

Brandon Hagel glad for å få Tampa Bay Lightnings åtteårige avtale

Det har gått to år siden Tampa Bay Lightning vant back-to-back mesterskap, og laget beholder fortsatt tilstedeværelsen av nøkkelspillere. Etter at Tampa Bay Lightning gikk tilbake forrige sesong, har laget til hensikt å legge til flere unge spillere denne sommeren. Tross alt har nesten alle Tampa Bay Lightnings gamle spillere sluttet, bortsett fra kaptein Steven Stamkos, som har siste kontraktsår. Tampa Bay Lightning vil også innlede en periode med skiftende epoker, og det er fortsatt mange unge spillere som er villige til å bruke denne nhl drakter.

Read more

Viser 1 til 10 av 391 (40 sider)
Mest sett produkter